IVANTEKNIKU


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT

HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT

SI ME KRIJU NJË APP

Sot do shkruaj nje artikull për të apasionuarit e botës të softuerit , të programeve të ndyeshme Android. Sot do ju shkruaj se si të krijoni ju vetë një aplikacion për ta publikuar në Playstore. Gjithçka që...

APLIKACIONE PËR EKUACIONE MATEMATIKE

Nëse matematika nuk është një nga lëndët tuaja të preferuara dhe keni disa vështirësi në zgjidhjen e ekuacioneve të ndryeshme, sot do ju ndihmoj me këtë artikull. Do të rendis një seri aplikacionesh për ekuacione që mund...

APLIKACIONE PËR TË KOMPAKTUAR VIDEO ANDROID

Videot dhe fotot janë ndër fajtorët kryesorë për mbarimin e hapësirës të memories në smartphone.E mira do ishte të kujtoheni që të bëni një kopje rezervë dhe t’i transferoni ato në kompjuterin tuaj.Por më shpesh preferoni t’i...

SI ME VEPRU PËR TË FORMATUAR WINDOWS 10

Me kalimin e kohës, Windows 10 është bërë një sistem operativ aq i fortë sa nuk kërkon formatim edhe kur marrim një virus ose kur ndonjë komponent harduer papritmas ndalon së punuari. Wimdows 10 tashmë ka një...

si me publiku video ne youtube

SI ME PUBLIKU VIDEO NË YOUTUBE

Youtube është një kanal që nuk ka nevojë për prezantim. Lindur në vitin 2004, me kalimin e viteve është rritur jashtë proporcionit në drejtim të përdoruesve. Youtube ka lejuar këdo që të provojë të bëhet një prodhues...

TV BOX ANDROID SI FUNKSIONON

Në një artikull të kaluar kam shkruar se Si me lidhe telefonin tuaj me televizor , ndërsa sot do ju flas për Android Tv Box. Duhet ta mendoni TV Box si një kompjuter në miniaturë, i cili...

SI ME VENDOS OFFLINE NE MESSENGER

Nëse nuk doni që prindërit tuaj, e dashura tuaj ose miqtë tuaj ta dinë kur jeni online në Messenger, atëherë, duhet të ndryshoni disa parametra në Facebook dhe të bëheni “të padukshëm” në sytë e kontakteve tuaja...

SI ME FSHI OSE ME MBYLL NJE ADRES INSTAGRAM

Para se të shpjegoj në detaje se cilat operacione duhet të kryeni për të fshirë një llogari në Instagram, është një gjë që duhet të dini. Eshtë e mundur të kryeni dy procedura të ndryshme për të...


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT

HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT