SI ME FIKSU BISEDAT MË TË PËRDURURA NË WHATSAPP MË LART


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Në artikujt e mëparshëm ju kam treguar se si ta shoh statusin whatsapp pa u parë, dhe ju shpjegova se si të postojmë një video nga Facebook nëWhatsapp, tani ju tregoj se si të vendosni bisedat më të përdorura në krye.

Shumë e thjeshtë, në ekranin kryesor në listën e bisedave, duhet të prekni një që doni të fiksoni lart dhe ta mbani atë të shtypur derisa të shfaqen butonat në krye, sic në foto poshtë.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Shtyp butonin sic ne qarkun e kuq dhe biseda do të fiksohet gjithmon e para. Kurse për Iphone për të rregulluar bisedat më të rëndësishme WhatsApp në krye dhe para të tjerëve duhet zhvendosur/ shfletuar bisedën në të djathtë dhe pastaj duke shtypur Altro.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERITHELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERITHELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

BËJ LIKE EDHE TI FAQES TONË NË
FACEBOOK. FALEMINDERIT