SI ME BA NJË LIDHJE NË HOME PËR KONTAKTE TË RËNDËSISHME WHATSAPP

Nëse përdorni WhasApp për të biseduar shpesh me të njëjtët njerëz ose me një grup, mund të jetë e rëndësishme të krijoni një lidhje të shpejtë në faqen kryesore të telefonit për kontaktet më të përdorura.

Në Android, është shumë i thjeshtë, vetëm mbani të shtypur në grup ose në emër të personit që dëshironi të krijoni një lidhje

Zgjidhni 3 pika në krye dhe më pas zgjidhni “Crea collegamento diretto “.

Sapo të keni mbaruar , do të gjeni emrin ose grupin që përdorni më shpesh në faqen kryesore.

Ndërsa për ta eliminuar nga faqja kryesore , mjafton ta mbani prap të shtypur dhe pastaj elimina nga Home.

Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *