SI ME NDRYSHU SFONDIN E TASTIERËS WHATSAPP

Përveç ndryshimit të sfondit të bisedave të Chat-it në Whatsapp tani dëshironi të kuptoni se si të ndryshoni sfondin e tastierës WhatsApp?Atëherë fillojmë!

Nëse përdorni një smartphone Android, për të ndryshuar sfondin e WhatsApp që do të veprojë në tastierë ju duhet, siç parashikohet, të instaloni një nga tastierat alternative të shumta që lejojnë saktësisht të ndryshojnë sfondin e përdorur.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Në Play Store thjesht shkruani fjalë “tastiera” ose “keyboard” në fushën e kërkimit të lidhur. Jo të gjithë, janë njësoj të vlefshme dhe, mbi të gjitha, jo të gjithë ju lejojnë të ndryshoni sfondin për të bërë biseda në WhatsApp më të gëzuar dhe të gjallë. Pra, nëse doni këshilla, provoni ato që kam zgjedhur për ju këtu poshtë.

SwiftKey Keyboard


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Është një nga tastierat më të njohura . Është zhvilluar nga Microsoft dhe ju lejon të shkruani tekstet pa hequr kurrë duart nga ekrani duke përdorur një sistem që i njeh mirë fjalët.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Chrooma

Tastierë e shpejtë dhe e lehtë që integron një funksion të veçantë pra ngjyrë e saj përshtatet me atë të aplikacionit në përdorim. Është falas, por për të zhbllokuar disa veçori shtesë , duhet të kalosh në versionin me pagim.

Cheetah keyboard

Është një aplikacion falas i tastierës që bën shtypjen e shpejtë, të saktë dhe argëtuese.

Për të instaluar atë që preferoni, vetëm shkoni në seksionin përkatës të Play Store nëpërmjet lidhjeve sipër dhe shtypni butonin Installa dhe butonin Apri dhe pastaj vazhdo si në foto.

Pasi të kesh bërë Avanti dhe Accetta e Attiva dhe pastaj aktivizoni leven pranë emrit të tastierës për t’u aktivizuar si në foto poshtë

Tani, hapni aplikacionin për tastierën e re të aktivizuar dhe zgjidhni sfondin që dëshironi të përdorni kur shkruani tekste në WhatsApp .Në shumicën e rasteve, zgjidhni seksionin Sfondi ose Temat dhe zgjidhni sfondin ose temën me interes pë ju. Për shembull, nëse përdorni SwiftKey Keyboard, ju duhet të shtypni butonin Temi, zgjidhni temën që ju pëlqen më mirë dhe kliko në artikullin Scarica.

Nqs tastiera nuk aktivizohet si sipër ateherë, aktivizoni dhe vendosni përdorimin e tastierës duke përdorur Impostazione di Android. Pra, shtypni ikonën
 Impostazioni  zgjidhni Lingua Immissione shtypni
Tastiera corrente dhe zgjidhni opsioni Scegli tastiere.

Pastaj vendosni shenjën pranë emrit të tastierës që do të aktivizohet (p.sh. SwiftKey Keyboard), prekni butonin OK në përgjigje të paralajmërimit të sigurisë që shfaqet dhe ktheheni në menynë e hyrjes. Së fundi, shtypni sërish në hyrjen aktuale të tastierës dhe vendosni shenjën pranë emrit të tastierës që dëshironi të përdorni .


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

BËJ LIKE EDHE TI FAQES TONË NË
FACEBOOK. FALEMINDERIT