APLIKACIONET MË TË MIRA PËR TË RREGJISTRUAR THIRRJET NË ANDROID

Mund të jetë e nevojshme në disa raste për të regjistruar një thirrje, në mënyrë që të keni një dëshmi efektive të bisedës apo edhe vetëm për të dëgjuar ndonjë pasazh që nuk kujtoheni të keni bërë (ju nuk mund të mbani mend gjithçka!)

Në këtë artikull do të gjeni aplikacione që funksionojnë si regjistrues i thirrjeve për smartphones Android dhe që mund të shkarkoni nga Play Store falas.

Aplikazioni i parë që ju këshilloj është:

Registratore di chiamate pa dyshim është një nga më të mirët, duke pasur parasysh se funksionon pothuajse në të gjitha pajisjet.

Përdorimi i saj është me të vërtetë shumë i thjeshtë, pasi të keni instaluar nga Play Store aplikazionin, hapni atë duke klikuar consenti dhe pastaj në Impostazioni të aplikazionit siç në foto poshtë mund të zgjidhni vetë se kur të fillojnë rregistrimi pra duke lëvizur leven në On ose Off

Tani mund të regjistroni pa pasur nevojë të shtypni ndonjë çelës shtesë. Nëse dëshironi të ndryshoni formatin audio thjesht klikoni në “Registrazione -> Formato Audio” dhe zgjidhni WAV, sipas mendimit tim, formati më i mirë audio për regjistrimin e thirrjeve. Ju gjithashtu mund të zgjidhni MP3 por audio nuk do të jetë aq i qartë dhe i pastër sa kur zgjedh WAV.

Aplikacioni është gjithashtu i disponueshëm në versionin e tij me pagesë, me mundësi për të regjistruar automatikisht të gjitha telefonatat në hyrje të kontakteve të caktuara.

Një Aplikazion tjetër është:

Registratore di chiamate ACR nëse aplikacioni i mëparshëm nuk ju ka plotësuar qejfin ose nuk punon në pajisjen tuaj, mund të provoni një aplikacion tjetër për t’u regjistruar ACR falas.

Aplikacioni ju lejon të regjistroni telefonata Android në një mënyrë të thjeshtë:Pasi të keni pranuar lejet siç në foto


Thjesht filloni, hapni menunë anësore të majtë dhe aktivizoni artikullin “Enabled” për të nisur bisedat e ruajtura . Automatikisht regjistron të gjitha telefonatat dhe pas një kohe fshin ato më të vjetra, nëse nuk shënohet si e rëndësishme nga përdoruesi.

Gjithashtu ju lejon të përjashtoni disa numra të telefonave ose zgjidhni në mënyrë specifike cilat kontakte duhet të regjistroheni. Nuk kërkohet që të ketë leje root për të bërë regjistrime, por në disa telefona mund të ketë probleme në mungesë të tyre.

Më mirë provoni aplikacionin para se të blini versionin e paguar nga Play Store për të shmangur surpriza të pakëndshme.

Share

You may also like...

1 Response

  1. Genti thotë:

    Call Recorder qe kam shkarkuar une eshte Super.Mbi 400 thirrje mban dhe pasi heq te parat fillon me te tjerat.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *