SI ME MBROJT WHATSAPP ME PASSWORD


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Në këtë artikull do t’ju tregoj metodat për të mbrojtur WhatsApp duke e bllokuar me pasword.

Do të jemi në gjendje të lëmë telefonin pa mbikëqyrje ose të tregojmë një video një mikut tonë , duke qëne të sigurt se ai nuk do të jetë në gjendje të lexojë mesazhet tona ose të përgjigjet në vendin tonë.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Para se të vazhdoni është e domosdoshme të dini se të gjitha blloqet janë efektive vetëm në pajisjen në të cilën ato aplikohen, ato nuk “lidhen” me WhatsApp-in në kuptimin absolut!

Kjo do të thotë që nëse kemi një pajisje tjetër ku WhatsApp Web është i arritshëm (një PC për shembull) ose ne kemi blerë një telefon të ri blloku nuk është i vlefshëm.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Nëse kemi një pajisje Android, do të duhet të kontrollojmë së pari nëse sistemi juaj ka një sistem të integruar të mbrojtjes së aplikacioneve, në mënyrë që të mos duhet të instalosh ndonjë aplikacion tjetër.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Hapni aplikacionin në Impostazioni/Setting dhe pastaj Sicurezza/Security, verifikoni nëse në Sicurezza/Security shfaqet Blocco App/ App lock dhe kliko sipër

si me mbrojt Whatsapp me pasword

Tani klikoni mbi Gestione Applicazioni/ Application Management zgjidh se cilat aplikacione doni të mbroni me pasword dhe zgjidhni fjalëkalimin e ri për të hyrë në aplikacionin e zgjedhur.

Nga tani e mbrapa ne do të duhet të shkruajmë fjalëkalimin sa herë që hapim WhatsApp dhe njoftimet do të jenë “anonime” (nuk do të shohim pamjen në shiritin e sipërm).

Nëse nuk kemi një sistem të integruar të mbrojtjes ose duam një nivel më të lartë mbrojtjeje, mund të shkarikojmë një aplikacion falas si:

App Lock

Pasi ta keni instaluar në smartphone-in tuaj kliko Avvia/Start dhe pastaj zgjidh se cilat aplikacione dëshiron të bllokosh me pasword. Aplikacioni do tu kërkoje të aplikoni një gest në tastierë i cili është gesti segret që ju do aktivizoni për të zbllokuar aplikacionin.

Pastaj do të hapet një faqe tjetër siç te fotoja e tretë sipër që kërkon një pyetje segrete për të verifikuar që jeni ju dhe përgjigjen e dini vetëm ju , mund ta vendosësh ose nëse nuk dëshiron kliko Salta/Skip

Tani do ju kërkohet të aktivizosh aplikacionin kliko në Applock dhe sposto leven nga e majta në të djathtë duke e aktivizuar atë.

Tani hapni aplikacionin që keni bllokuar me gest , dhe do të vertetoni bllokun që vetem ju mund të zhbllokoni. E vetmja e pakëndshme është se ka reklama , sa herë të hapni aplicacionin do të ju paraqiten reklame.

Nqs për një arsye o tjetër nuk ju kujtohet kodi i zhbllokimit , mjafton të dizistaloni aplikacionin, dhe ktheheni si përpara.

Lexo edhe :

Aplikacionet më të mira për të rregjistruar thirrjet.

Si me pa Statusin WhatsApp pa u parë

Si me çaktivizu shenjat blu në WhatsApp.

Si me zbulu kush viziton profilin tuaj në Facebook.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

BËJ LIKE EDHE TI FAQES TONË NË
FACEBOOK. FALEMINDERIT