SI ME GJET PASSWORDIN E HARRUAR GMAIL.

Ekzistojnë tri metoda të ndryeshme për të gjetur fjalëkalimin e harruar të Gmail-it.

Kur të krijoni një llogari Gmail, mund të caktoni tre mundësi të ndryshme të rimëkëmbjes së fjalëkalimeve: Lexo: Si me kriju një account të ri Google

-Mundësia e parë është lidhja e accont-it me një numër celular, për të marrë një kod zhbllokimi nëpërmjet SMS.

-Mundësia e dytë është duke shkruar një adresë tjetër të e-mail, për të marrë një email me lidhjen direkte për të ndryshuar fjalëkalimin;

Mundësia e tretë është lidhja me një pyetjeje sekrete, përgjigja(që dini vetëm ju) e së cilës ju lejon të vazhdoni në faqen e Ricovery.

Sidoqoftë në të gjitha rastet ky sistem nuk do të kthejë fjalëkalimin e harruar, por do t’ju lejojë të krijoni një fjalëkalim të ri.

Hapi i parë që duhet të bëjmë është të klikoni në faqen e dedikuar për rikthimin e fjalëkalimeve dhe ndiqni udhëzimet e dhëna nga vetë Google.
Klikoni “I don’t know my password/ Nuk e di fjalëkalimin shkruani adresën tuaj të Gmail dhe vazhdoni.

Google do t’ju kërkojë të shkruani një nga fjalëkalimet e vjetra: nëse nuke mbani mend klikoni mbi “I don’t know/ Nuk e di” dhe vazhdoni.

Nëse e keni konfiguruar llogarinë duke lidhur një numër celular, mund të kërkosh të marrësh një mesazh me kodin e zhbllokimit, i cili pastaj do të lejojë që të krijosh një fjalëkalim të ri.

Nëse keni vendosur një adresë të dytë e-mail zgjidhni këtë opsion e dytë dhe shkruani adresën që keni lidhur me llogarinë tuaj Gmail: do të merrni një email me lidhjen direkte për të krijuar fjalëkalimin e ri.

Dhe në fund nëse asnjëra nga dy metodat e mëparshme nuk mund ti përdorni për një arsye ose për një tjetër atëherë Google ju lejon ti përgjigjeni pyetjes së fshehtë dhe pastaj të vazhdoni në faqen e rimëkëmbje.

Fjalëkalimet e ruajtura në Chrome.

Nëse nuk e mbani mend fjalëkalimin tuaj, por keni bërë ruajtje automatike kur përdor Chrome, atëherë është e lehtë ta gjesh fjalëkalimin e ruajtur.

Hap faqen Chrome dhe kliko në tri pikat lartë në të djathtë dhe kliko Setting.

si me gjetë paswordin gmail

Pastaj kliko Passwords dhe nëse Save Passwords është e aktivizuar do të gjeni të gjitha Faqet dhe fjalëkalimet që keni bërë ruajtje automatike, dhe mund të klikosh për ti vizualizur por vetëm nëse telefoni juaj është i bllokuar me një Pin ose fjalëkalim.

Share

You may also like...

15 Responses

 1. aris.a1iu thotë:

  Ja kam harrue emali instagramit dhe passwordin

 2. Kristof thotë:

  me tregoni kodin e email

 3. Dorian thotë:

  kam harruar kodin e imeilit si mundem ta rikthej imeilin ne pune

 4. Guri thotë:

  Kam harruar codin e zhbllokimit te telefonit .

 5. Ervelind thotë:

  Kam haruar kodin e gmai

 6. Edi thotë:

  Kam harruar pasordin e imel

 7. Armel thotë:

  Kam ajfon 4 nuk fuksinon asigja ne telefon

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *