SI ME GJET PASWORDIN E HARRUAR HOTMAIL

Nuk të kujtohet fjalëkalimi Hotmail dhe smundesh të hapesh posten tende elektronike?

Ruajtja e fjalëkalimeve në një vend të sigurt është e rëndësishme ,por shpesh ndosh që, o dikush tjetër na ka krijuar një account dhe nuk i kujtohet fjalëkalimi, ose thjeshtë nuk e mbani mend dhe tani nuk dini si të hyni në llogarinë tuaj të Hotmail.

Sot do ju shpjegoj se si të rekuperojmë paswordin e Hotmail.

Nuk është një veprim i vështirë, vetëm pak minuta janë mjaftueshme.

Fillojmë:
Kliko në këtë link dhe shtyp Sign in

si me gjet paswordin e harruar hotmail

Kliko siç në foto poshtë she shkruaj adresen e email për të cilen nuk të kujtohet fjalëkalimi.

si me gjet paswordin e harruar hotmail

Pasi të kesh shkruar adresen email kliko si në foto poshtë Forgot my password

si me gjet paswordin e harruar hotmail

Nëse ju, kur keni hapur Accont Hotmail keni shkruar një adres email sekondare ose një numër telefoni, mjaftoni të kërkoni kodin me mesazh , ose të kërkoni rimpostimin e fjalëkalimit në adresen sekondare ku do të ju vijë një kod me 25 shifra që të rimpostoni fjalëkalimin.

Nëse nuk e keni bërë as njëren as tjetrën( pra as me numer telefoni as adresen sekondare) kliko në I don’t have any of these.

si me gjet paswordin e harruar hotmail

Në dritaren që shaqet poshtë është kodi që ju merrni nëse keni adres secondare , por në këtë rast ne nuk e kemi dhe do të klikojmë No

si me gjet paswordin e harruar hotmail

dhe pastaj në :
Email, Phone, or Skype name
nëse nuk del automatikisht, duhet të shkruani adresen email për të cilin nuk të kujtohet fjalëkalimi….ndërsa:
Contact email address
do të shkruani një adres tjeter email ( këtë rradhë fjalëkalimin duhet ta dini) në të cilin do merrni një email nga Microsoft me një kod me 6 numra

si me gjet paswordin e harruar hotmail

Pasi të keni shkruar adresen tuaj email dhe adresen ku doni që t’ju arrijë kodi i ri shkruani edhe shkronjat që shifni poshtë në: Enter the characters you see dhe vazhdo.

si me gjet paswordin e harruar hotmail

Do të hapet një faqe si sipër dhe ju thotë që ju është nisur një email në adresen email që ju keni shkruar sipër me kodin që do të shkruani në Check your email fot a message……. dhe pastaj kliko Verify

si me gjet paswordin e harruar hotmail

Tani është momenti të shkruani fjalëkalimin e ri që dëshironi të impostoni dhe kliko Save.
Paswordi i ri është rimpostuar.

Siç mund ta shikoni edhe ju vetë është shumë e lehtë të rikuperoni fjalëkalimet e humbura ose të harruara të Hotmail.

Lexo edhe :
Si me gjet paswordin e harruar Gmail

Si me gjet mesazhet e fshira në Viber

Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *