SI ME FSHEH FOTO OSE VIDEO NE TELEFON

Midis fotove që keni në smartphone ose në tabletin tuaj Android ka disa foto ose video që dëshironi t’i fshehni, për të mos lejuar miqve ose fëmijëve tuaj që t’i shohin?

Sot do t’ju shpjegoj se si mund të veproni për të fshehur foto ose video ne smartphone-in tuaj.

E para këshillë është Google Foto

Nëse përdorni aplikacionin falas të Google Photos, do të jetë e dobishme të dini se ekziston mundësia e ruajtjes së fotove në seksionin “Arkivi”, për t’i fshehur ato nga burimi në ekranin e tij kryesor.

Nëse aplikacioni Google Photos nuk e keni instaluar në smartphone ose tablet, mund ta kryeni këtë operacion përmes lidhjes që ju ofrova sipër .

Pasi të keni instaluar Google Photos, për të fshehur fotot nga burimi kryesor, klikoni në në foto dhe mbajeni presionin e gishtit në miniaturën e fotos ose videos që dëshironi të arkivoni. Në këtë pikë, zgjidhni të gjitha imazhet që dëshironi të arkivoni, shtypni ikonën ( ) të vendosur në pjesën e sipërme të djathtë dhe, në kutinë që shfaqet , zgjidhni artikullin Arkivi.

si me fsheh foto e video ne telefon

Nëse e keni ekzekutuar saktë procedurën që unë jua tregova , fotot do të jenë zhvendosur nga burimi kryesor te seksioni Arkivi, i arritshëm duke shtypur ikonën  

Dua të paralajmëroj, megjithatë, që fotot e arkivuara do të fshihen vetëm nga burimi i aplikacionit Google Photos por do të vazhdojnë të jenë të dukshme brenda albumeve të ndryshme dhe në rezultatet e kërkimit.

Në këtë drejtim, unë ju këshilloj që të vazhdoni të lexoni këtë udhëzues , që të zbuloni disa zgjidhje tjera që mund të fshehin një foto në një mënyrë më të vertetë.

Calcolatore -Foto Vault

si me fsheh foto e video ne telefon

Calcolatore – Foto Vault është një aplikacion falas që ju lejon të fshehni fotot në smartphone ose tabletin tuaj Android. Eshtë gjithashtu në dispozicion në një version Premium i cili, me një kosto prej 1.99 $, ju lejon të hiqni reklamën, të mundësoni vërtetimin me gjurmën e gishtëve dhe të importoni video.

Nëse jeni të interesuar për këtë aplikacion, shkoni te lidhja që ju ofrova dhe klikoni në butonat e Instalimit . Pas kësaj, hapni aplikacionin dhe, në ekranin e tij kryesor, kliko butonin Konfirmo. Tani, ju pranoni kërkesat e ndryshme që do të shihni në ekran, për të lejuar aplikacionin të hyjë në veçoritë e pajisjes

Më pas do t’ju shfaqet një makinë llogaritse , përmes së cilës do të duhet të vendosni një kod hyrjeje: për të kryer këtë operacion, shkruani një PIN me katër shifra, pastaj kliko tastin % (d.m.th. përqindja). Pasi të bëhet kjo, shtypni butonin Konfirmo për të konfirmuar PIN-in e futur.
Për të importuar imazhet në aplikacion dhe pastaj t’i fshehni ato nga pamje kurioze, shtypni përsëri PIN-in e ndjekur nga tasti%.

Duke vepruar kështu, do të keni akses në seksionin Vault, i cili do të përmbajë të gjitha fotot që dëshironi të fshehni. Ju mund të përdorni dosjen e pranishme, të quajtur Default, për të importuar fotot; përndryshe, klikoni mbi ikonën +, e vendosur në pjesën e sipërme të djathtë, për të krijuar një dosje me emrin që dëshironi.

Janë në Play Store edhe aplikacione të ndryshme siç:

Keepsafe

si me fsheh foto e video ne telefon

Keepsafe Android e iOS është një aplikacion që ofron një hapësirë për të ruajtur në mënyrë të sigurt skedarët tuaj, përfshirë fotot. Në versionin e tij falas, mund të ruani deri në 200 artikuj por, duke u kaluar në versionin Premium, me një kosto prej 9,99 $ / në muaj , zhbllokohen karakteristika shtesë . Midis këtyre ekziston, për shembull, mundësia e ruajtjes deri në 5000 artikuj, heqja e reklamave etj etj.


Pasi të keni shkarkuar aplikacionin, fillojeni atë për të parë se si funksionon . Gjëja e parë që ju duhet të bëni është të ndiqni të gjitha procedurat e paraqitura në ekran për të regjistruar një llogari; kjo do t’ju lejojë të keni akses në versionin e provës të KeepSafe Premium, në mënyrë që të mund të përfitoni plotësisht nga të gjitha karakteristikat e tij për 30 ditë falas , pastaj o mund të paguani 9,99 $ / në muaj ose vazhdoni me versionin baze falas.

 Cassaforte Privata

si me fsheh foto e video ne telefon

Cassaforte privata është një aplikacion falas në dispozicion në Playstore , i cili ju lejon të fshehni fotografi dhe video në smartphone ose tabletit tuaj. Eshtë e lehtë për t’u përdorur.
Ndër veçoritë e këtij aplikacioni , mund të gjeni, edhe në versionin falas mundësinë për të konfiguruar një adresë emaili për të rikuperuar fjalëkalimin në rast të humbjes ose ndryshimit të PIN-it të hyrjes. Gjithashtu mund të krijoni një kopje rezervë për të rivendosur të dhënat tuaja, nëse duhet të ndryshoni smartphone ose tablet.

Lexo edhe .

Si me shpejtu telefonin ose Tablet Android

Si me gjet ku ndodhet një telefon

Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *