SI ME FSHI OSE ME MBYLL NJE ADRES INSTAGRAM

Para se të shpjegoj në detaje se cilat operacione duhet të kryeni për të fshirë një llogari në Instagram, është një gjë që duhet të dini.

Eshtë e mundur të kryeni dy procedura të ndryshme për të hequr profilin tuaj dhe përmbajtjen që lidhet me të nga aplikacioni i famshëm i momentit Instagram.


Proçedura e parë ju lejon të fshini përkohësisht llogarinë në Instagram, ndërsa tjetra ju lejon ta fshini këtë përfundimisht.

Pra , procedura për anulimin e llogarive në Instagram përkohësisht ju lejon të pezulloni thjesht profilin tuaj për një periudhë të caktuar kohe, për të bërë pak pushim, ndërsa përfundimisht ju lejon të fshini përgjithmonë llogarinë Instagram në një mënyrë të pakthyeshme. Prandaj varet nga ju të zgjidhni zgjidhjen për të cilën mendoni se do t’i përshtaten më së miri nevojave tuaja.

Si të fshini llogarinë Instagram përkohësisht

si me fshi ose me mbyll nje adres instagram

Nëse dëshironi të fshini llogaritë Instagram përkohësisht, gjëja e parë që duhet të bëni është të lidheni me faqen e internetit të shërbimit duke klikuar këtu dhe prisni që dritarja e paracaktuar e shfletuesit të Internetit të kompjuterit tuaj të hapet dhe që faqja e internetit në Instagram të shfaqet.

Plotësoni fushat Username Pasword , duke u siguruar që të shkruani emrin e përdoruesit që përdorni për të hyrë në Instagram dhe fjalëkalimin që lidhet me të. Pastaj klikoni në butonin blu Login

Pasi të keni hyrë në shërbim, klikoni në ikonën të vogël të vendosur në pjesën e sipërme të djathtë dhe shtypni butonin Edit në faqen e profilit tuaj personal.

Tani, lëvizni në fund të faqes në internet që ka hapur dhe zgjidhni artikullin Temporarily disable my account pastaj zgjidhni arsyen pse doni të çaktivizoni profilin tuaj (p.sh. unë kam nevojë për pushim)etj etj .

Kompletoni operacionin duke shkruar fjalëkalimin e Instagramit në fushën e duhur të tekstit që shfaqet në fund të faqes .Për të vazhduar, futni përsëri fjalëkalimin dhe shtypni butonin e kuq me fjalën Disable

Tani llogaria juaj në Instagram do të çaktivizohet përkohësisht. Mos harroni se pasi të shtypni butonin Disable fotot dhe videot tuaja, komentet dhe të gjitha pëlqimet tuaja do të fshihen derisa llogaria të riaktivizohet.

Për të rivendosur përsëri llogarinë tuaj në Instagram, mjafton të hyrni përsëri në aplikacionin e Instagram duke shkruar të dhënat tuaja e hyrjes.

Si të fshini llogarinë Instagram përgjithmonë

si me fshi ose me mbyll nje adres instagram

Nëse preferoni të fshini përgjithmonë llogaritë në Instagram kliko këtu në faqen e internetit që do të shfaqet në këtë pikë, do të kërkohet se pse po fshini llogarinë tuaj?

Midis opsioneve në dispozicion ka ndër më të ndryshmet si për privatësinë, krijimin e një llogarie tjetër, etj etj .Ju zgjidhni atë që ju mendoni se është më e përshtatshme me situatën tuaj.

Së fundi, shkruani fjalëkalimin e llogarisë suaj në Instagram, dhe më pas shtypni butonin e kuq Delete my account permanently .

Dijeni që pasi të keni fshirë llogarinë tuaj, nuk do të mund të krijoni një tjetër me të njëjtin emër përdoruesi ose të shtoni emrin në një llogari ekzistuese dhe nuk do të jetë më e mundur të riaktivizoni llogarinë.

Lexo edhe

Si me fshi ose me mbyll nje adres Facebook

Si me pa Statusin Whatsapp pa u pare

Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *