SI ME VENDOS OFFLINE NE MESSENGER

Nëse nuk doni që prindërit tuaj, e dashura tuaj ose miqtë tuaj ta dinë kur jeni online në Messenger, atëherë, duhet të ndryshoni disa parametra në Facebook dhe të bëheni “të padukshëm” në sytë e kontakteve tuaja edhe kur jeni në internet.

Nëse doni të jeni offline në Messenger, mund të aktivizoni cilësimin që ju lejon të bëheni “të padukshëm” brenda platformës së mesazheve në Facebook: duke bërë kështu, përdoruesit e tjerë nuk do ta shohin topin jeshil që dallon përdoruesit në internet.

Për të aktivizuar cilësimin në fjalë nga pajisja juaj Android ose iOS, hapni aplikacionin Messenger dhe klikoni mbi simbolin e dy burrave (në iOS opsioni quhet Person ) dhe, në ekranin që hapet, shtypni Skedë Active.

Siç mund ta shihni, përdoruesit në internet – përfshirë ju! – ato shënohen nga pika jeshile që përmenda më parë. Për të hequr pikën e jeshile nga emri juaj dhe më pas të rezultoni offline në Messenger, zhvendosni çelësin pranë emrit tuaj në OFF.

si te rezultojme offline ne messenger

Nga ky moment, përdoruesit e tjerë do t’ju shohin gjithmonë offline . Nga ana tjetër as ju nuk mund të shikoni se kush është online. Por sidoqoftë mund të rivendosni cilësimin që sapo keni ndryshuar në çdo kohë.

Nje mënyrë tjetër të jesh offline në Facebook nga telefoni juaj është të dilni nga Messenger.

Për të pasur sukses, duhet të ndërhyni nga cilësimet Android. Pra, para së gjithash, shtypni në ikonën Setting pastaj zgjidhni artikullin App

si  te rezultojme offline ne messenger

Tani, zgjidhni ikonën e Messenger nga lista e aplikacioneve të instaluara në pajisje. Kliko Clear Data pastroni të dhënat dhe pastaj Ok në përgjigje të pyetjes që shfaqet në ekran për të konfirmuar zgjedhjen e bërë.

Në këtë mënyrë, të gjitha të dhënat e aplikacionit, përfshirë ato që lidhen me llogarinë tuaj, do të hiqen. Ju do të jeni offline në Facebook për përdoruesit e tjerë.

Natyrisht, për të rivendosur statusin tuaj në internet, thjesht duhet të klikoni përsëri aplikacionin Messenger duke hyr në llogarinë tuaj.

Lexo edhe :

Si me blloku faqet e padëshiruara në Chrome

Si me ç’aktivizu videt që nisen automatikisht në Facebook

Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *