SI ME PA STORIE INSTAGRAM PA U VIZUALIZUAR


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Instagram ju lejon të fshehni histori nga përdorues të veçantë, dhe gjithashtu të dini se kush i ka parë ato. Por a është e mundur të shikosh Stories e të tjerëve pa u zbuluar? Me fjalë të tjera, a mund ta shikoni Stories në Instagram në mënyrë anonime? Përgjigja është po, dhe është e mundur ta bëjmë këtë nëse jemi ndjekës follower të këtij personi ose nëse nuk ndjekim.

Nëse kërkoni një zgjidhje për të parë Storie-et anonim në Instagram, duhet të dini se egzistojnë disa aplikacione që ju lejojnë ti arrini këtij qëllimi.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Si me pa Stories në Instagram pa u vizualizuar Andoid

Nëse përdorni një smartphone Android, për të parë Stories në Instagram në mënyrë anonime, mund të përdorni aplikacionin Story Saver për Instagram.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Është një zgjidhje plotësisht falas që mund ta përdorni për të arritur me lehtësi dhe me sukses në qëllimin tuaj.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Si me pa stories Instagram ne Anonim

Pasi ta keni instaluar filloni aplikacionin, regjistrohuni së pari në llogarinë tuaj në Instagram (mos u shqetësoni, do të shihni Stories në mënyrë anonime). Pasi të jeni regjistruar, kërkoni emrin ose përdoruesin, e të cilit dëshironi të shihni Stories.

Si me pa Stories në Instagram pa u vizualizuar iPhone

Nëse keni një iPhone dhe dëshironi të shihni në mënyrë anonime Stories në Instagram, unë ju sugjeroj të përfitoni nga aplikacioni StoryPlus +

Si me pa stories Instagram ne Anonim

Pasi ta keni instaluar klikoni në butonin Vazhdoni, pastaj kërko profilin e përdoruesit të interesit tuaj, për të parë në mënyrë anonime Stories.

Përveç aplikacioneve që jushkuajta më sipër , ka edhe aplikacione të tjera që ju lejojnë të shikoni Stories në Instagram në mënyrë anonime.
Mund të gjeni disa këshilla të tjera në rreshtat e mëposhtëm.
Janë të gjitha aplikacione falas, si për Android ashtu edhe për iOS.

Gramster (Android)

Story Stalker (Android)

Profile+ Stores for Instagram (iOS) këtu ekzistojnë disa kufizime (për shembull, vetëm tre histori mund të shihen çdo 24 orë) ndryshe është me pagesë 13.99 € / muaj

Lexo edhe :

Si me pa Statusin Whatsapp pa u parë


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *