APLIKACIONE PËR TË KOMPAKTUAR VIDEO ANDROID

Videot dhe fotot janë ndër fajtorët kryesorë për mbarimin e hapësirës të memories në smartphone.
E mira do ishte të kujtoheni që të bëni një kopje rezervë dhe t’i transferoni ato në kompjuterin tuaj.
Por më shpesh preferoni t’i mbani ato në telefonin tuaj celular, që të jeni në gjendje t’i rishikoni ose t’i tregoni miqve.

Ata që përdorin mbajtjen e shumë videove në telefon, për të mos marrë shumë hapësirë, duhet t’i kompresojnë duke i bërë skedarët relativë më të vegjël, pa e humbur cilësinë në imazhet e filmave.

Nëse keni një smartphone ose tabletë me sistemin Android, atëherë një Samsung, LG, HTC etj. Mund të instaloni aplikacione free për të kompresuar videot dhe t’i bëni ato më të vogla.

Video Compressor

Aplikacioni është falas, me reklama që nuk ju shqetësojnë dhe, sidoqoftë , është një nga të paktat nëse edhe i vetmi që punon “Mirë”.

Me këtë aplikacion ju mund të zgjidhni madhësinë e saktë (në MB) e videos që duhet të ketë pas procedurës së kompresimit.

Pasi të keni hapur Video Compressor, zgjidhni videon që dëshironi të zvogëloni , zgjidhni dosjen ku dëshironi të ruani videon e re të kompresuar dhe t’i jepni një emër.

Klikoni në File Size zgjidhni madhësinë e videos së re dhe klikoni përsëri mbi butonin e konvertimit për të filluar procesin e kompresimit.

Në provën time, një video prej 54 MB u zvogëlua në një madhësi prej 10 MB pa humbje të cilësisë, me një rezultat optimal.

Një Aplikacion tjetër që ju këshilloj ështe edhe:

Compressore video – Comprimi veloce video e foto

Funksionon pak a shumë si aplikacioni tjetër që shkuajta sipër .
Kompreson shpejt videot në MP4, mund të shkurtosh videot, dhe mund të nxirrni vetëm audio MP3 nga videot.

Lexo edhe:

Aplikacione për të kompaktuar video Iphone

Aplikacione për të gjetur telekamara të fshehura

Aplikacione për të shkruar në foto

Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *