SI ME SHKARKU VIDEO NGA FACEBOOK NË IPHONE

Sot pas një kërkese , do shkruaj një artikull se si mund të bëni download në Iphone-in tuaj një video nga Facebook.

Nëse po kërkoni një aplikacion për të shkarkuar video nga Facebook dhe jeni duke përdorur një iPhone ose iPad, ju këshilloj Total Files


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


 Total files

si me shkarku video nga facebook


Nëse nuk keni dëgjuar kurrë për të, është një shfletues me menaxher të integruar të shkarkimit që ju lejon të “kapni” videot që transmetohen nga çdo faqe në internet, përfshirë ato të Facebook.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERITMeqenëse TDownloader nuk është një aplikacion zyrtar i prodhuar nga Facebook, Apple ose një gjigant tjetër i teknologjisë, unë ju sugjeroj ta përdorni pa hyrë në llogarinë tuaj në Facebook. Sidoqoftë, kjo do të kufizojë mundësitë tuaja të shkarkimit në videot e postuara nga faqet publike dhe profile private që kanë kufizime të veçanta për privatësinë .


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Për të qënë mëi qartë: ky është një rekomandim i përgjithshëm që unë bëj për të gjitha aplikacionet jozyrtare ,Total Files nuk paraqet ndonjë rrezik të veçantë për privatësinë.

Nëse doni të përdorni skedarët Total pa hyrë në Facebook, së pari duhet të merrni lidhjen direkte për videon që keni ndërmend të shkarkoni. Pastaj hapni aplikacionin zyrtar në Facebook, gjeni filmin e interesit tuaj, shtypni butonin Share që ndodhet nën këtë të fundit dhe zgjidhni Other options (Opsionet e tjera) dhe Copy items (Kopjo artikuj) nga menutë që hapen.

Në këtë pikë, hapni Total Files , shtyp ikonën e globit të vendosur në fund të djathtë dhe klikoni lidhjen që kopjuat pak më parë nga Facebook (thjesht mbajeni gishtin tuaj të shtypur në shiritin e adresave dhe zgjidhni artikullin Paste nga menuja që hapet).

Tani klikoni videon që dëshironi të shkarkoni në iPhone tuaj (ose iPad), prisni që të shfaqet shkrimi: Dëshiron ta shkarkoni këtë përmbajtje? në qendër të ekranit dhe shtyp ikonën (√).  Pastaj shkruaj emrin që doni të caktoni në film dhe shtypni butonin Finish të vendosur në krye të djathtë për të filluar shkarkimin.

Kur shkarkimi është i plotë, për të parë videon që keni shkarkuar nga Facebook, kthehuni tek ekrani kryesor i Total Files (ikona e dosjes) ose përdorni aplikacionin iOS Files, duke u kujdesur të keni aktivizuar qasjen në skedarët e shkarkuar nga Totali skedarët në menunë Browse> Locations

Më e thjeshtë akoma , nëse doni të përdorni Total Files për të shkarkuar video duke hyrë në Facebook, shkoni direkt në seksionin Browser të aplikacionit , lidhuni me facebook.com dhe hyni në profilin tuaj personal.

KUJDES:
Shkarkimi i paligjshëm i materialit audiovizual të mbrojtur nga e drejta nga Interneti pra nga Copyright  mund të jetë një krim. Nuk është absolutisht qëllimi im për të promovuar piraterinë, prandaj doja të sqaroja se ky artikull  është shkruar  vetëm për qëllime informacioni dhe nuk marr asnjë përgjegjësi për përdorimin që mund të bëhet nga informacionet e përfshira në të.


HELP IVANTEKNIKU CLICK - FALEMINDERIT


Share

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

BËJ LIKE EDHE TI FAQES TONË NË
FACEBOOK. FALEMINDERIT