Category: ANDROID

SI ME KRIJU NJË APP

Sot do shkruaj nje artikull për të apasionuarit e botës të softuerit , të programeve të ndyeshme Android. Sot do ju shkruaj se si të krijoni ju vetë një aplikacion për ta publikuar në Playstore. Gjithçka që...

APLIKACIONE PËR EKUACIONE MATEMATIKE

Nëse matematika nuk është një nga lëndët tuaja të preferuara dhe keni disa vështirësi në zgjidhjen e ekuacioneve të ndryeshme, sot do ju ndihmoj me këtë artikull. Do të rendis një seri aplikacionesh për ekuacione që mund...

APLIKACIONE PËR TË KOMPAKTUAR VIDEO ANDROID

Videot dhe fotot janë ndër fajtorët kryesorë për mbarimin e hapësirës të memories në smartphone.E mira do ishte të kujtoheni që të bëni një kopje rezervë dhe t’i transferoni ato në kompjuterin tuaj.Por më shpesh preferoni t’i...

si me publiku video ne youtube

SI ME PUBLIKU VIDEO NË YOUTUBE

Youtube është një kanal që nuk ka nevojë për prezantim. Lindur në vitin 2004, me kalimin e viteve është rritur jashtë proporcionit në drejtim të përdoruesve. Youtube ka lejuar këdo që të provojë të bëhet një prodhues...

TV BOX ANDROID SI FUNKSIONON

Në një artikull të kaluar kam shkruar se Si me lidhe telefonin tuaj me televizor , ndërsa sot do ju flas për Android Tv Box. Duhet ta mendoni TV Box si një kompjuter në miniaturë, i cili...

SI ME VENDOS OFFLINE NE MESSENGER

Nëse nuk doni që prindërit tuaj, e dashura tuaj ose miqtë tuaj ta dinë kur jeni online në Messenger, atëherë, duhet të ndryshoni disa parametra në Facebook dhe të bëheni “të padukshëm” në sytë e kontakteve tuaja...

si me pa ndeshje futbolli ne telefon

APLIKACIONE PER NDESHJE FUTBOLLI

Nëse jeni duke kërkuar për aplikacione për të parë ndeshjet live do ju shkruaj disa zgjidhje që mund të bëjnë për ju. Para se të kalojmë në veprim , se si të shikoni ndeshje futbolli në celularin...

APLIKACIONET MË TË MIRA PËR ANDROID

Smartphoni sot është një pajisje me shumë funksione të ndryshme që mund të përdoret për thirrje, për faktura , SMS, kontrollues të Facebook, navigatorë GPS, shfletues të Internetit etj etj. Sot me këtë artikull që do t’ju...