Category: ANDROID

BITCOIN , C’FARE ESHTE DHE SI FUNKSIONON

Bitcoin është një monedhë virtuale dhe digjitale, e shkëmbyer nëpërmjet internetit, direkt midis dy njerëzve. Nuk i nënshtrohet asnjë kontrolli, siç është banka qendrore. Transferimi është shumë i shpejtë: maksimumi gjashtë minuta për të kaluar këto para...

SI ME SHKARIKU VIBER

Viber është një aplikacion i njohur për smartphones, tableta dhe PC që ju lejon të komunikoni me miqtë tuaj në një mënyrë të lehtë dhe të menjëhershme. Ne mund ta imagjinojmë atë si Skype dhe WhatsApp që...

SI ME PERDOR SNAPCHAT

Snapchat është një aplikacion i mesazheve të menjëhershme i fokusuar në fotografi, domethënë në fotot dhe videot e shkurtra. Snaps nuk janë publike, mund te ndahen vetëm me njerëzit e zgjedhur nga përdoruesi. Ashtu si çdo aplikacion...

SI ME SHKARKU MUZIK MP3 NGA YOUTUBE FALAS

Nëse keni një Android, mund të mbështeteni në aplikacionin falas YouTube Downloader që ju lejon të shkarkoni videot nga portali i famshëm i Google dhe të ekstraktoni audio në formën e MP3. Duke mos qenë i disponueshëm...