Category: ANDROID

SI ME PA FILMA ME ANDROID FREE

Kinemaja është pasioni juaj më i madh? Ose nuk doni të humbisni një episod të serive televizive të preferuara? Kjo do të thotë që në Smartphone-in tuaj nuk duhet te mungojë një aplikacion për filma në streaming...

SI ME RREGJISTRU THIRRJE E VIDEO NË WHATSAPP

Për të regjistruar audio e thirrjeve me Whatsapp në Android, është e nevojshme të instaloni një aplikacion që quhet Cube Call Recorder ACR më popullore për këtë funksion të veçantë, dhe me mbi 5 milionë instalime aktive...

SI ME BLLOKU THIRRJET PA NUMËR

Jeni shpesh i shqetësuar nga thirrjet që ju vijnë nga numrat privatë? Dëshironi të bllokoni këto lloje telefonash? Thirrja mund të vijë për një shaka ose nga një person i papëlqyeshëm. Duke i bllokuar ato nuk do...