Category: ANDROID

SI ME ZBULU MESAZHET E FSHIRA NË WHATSAPP

Të ndosh shpesh që ndokush të shkruan një mesazh në Whatsapp dhe pastaj e eliminon? Ja kështu që metet kurioziteti se ç’farë do të ishte e shkruar në atë mesazh.Sot do tu këshilloj një aplikacion fantastik për...

SI ME AKTIVIZU PLAYSTORE KUR NUK FUNKSIONON

Nëse Play Store nuk hapet, është një problem serioz, sepse është e pamundur të shkarkoni aplikacione në telefonin tuaj Android. Në rreshtat e mëposhtme do të shikojmë të gjitha operacionet e ndryshme dhe të mundshme që është...

SI ME GJET MESAZHET E FSHIRA NE VIBER

Si aplikacioni WhatsApp edhe Viber gjithashtu është një nga aplikacionet e mesazheve më popullor për pëduruesit të Android dhe iOS. Kështu që, humbja e mesazheve të Viber gjithashtu sjell shumë vështirësi tek përdoruesit.Ke fshirë ose të kan...