Category: ANDROID

SI ME GJET PASSWORDIN E HARRUAR GMAIL.

Ekzistojnë tri metoda të ndryeshme për të gjetur fjalëkalimin e harruar të Gmail-it. Kur të krijoni një llogari Gmail, mund të caktoni tre mundësi të ndryshme të rimëkëmbjes së fjalëkalimeve: Lexo: Si me kriju një account të...

SI ME KRIJU NJË ACCOUNT TË RI GOOGLE

Një nga pyetjet më të shpeshta që më shkruani është :Kam harruar fjalëkalimin password e emailit ose të icloud etj, si mund t’ja bëj ? Sot do të shohim bashkë si mund të krijojmë nje llogari të...

SI ME RUAJT BISEDAT WHATSAPP

WhatsApp bën një kopje rezervë të të gjitha bisedave të përdoruesve në baza ditore. Bisedat mund të ruhen në nivel lokal (dmth. Në kujtesën e smartphone) ku un kam shkruar edhe një artikull Si me liru memorie...

SI ME BA RESET SAMSUNG GALAXY

Kur smartphone, në këtë rast një Samsung Galaxy nuk punon siç duhet, edhe nëse nuk ndizet fare ose është shumë i ngadalë ose ose dëshironi të shisni Smartphone-in tuaj të vjetër por nuk dini të fshini të...

APLIKACIONET ME TE MIRA 2019 ANTIVIRUS ANDROID FREE.

Nëse përdorni një telefon Android, kërcënimet tuaja të sigurisë po rriten dita ditës. Smartphones moderne janë kryesisht kompjutera xhepi të vegjël dhe, si kompjutera të vërtetë, sistemi operativ dhe programet e drejtuar, kërkojnë mirëmbajtje dhe janë të...

PSE TË INSTALONI MESSENGER LITE

Nëse po pyesni se çfarë është Messenger Lite, sot do të ju a shpjegoj! Me rreth 1.3 milion përdorues aktiv në muaj Facebook Messenger, së bashku me WhatsApp, janë platformat e mesazheve më të përdorura në botë....