Category: ANDROID

APLIKACIONET ME TE MIRA 2019 ANTIVIRUS ANDROID FREE.

Nëse përdorni një telefon Android, kërcënimet tuaja të sigurisë po rriten dita ditës. Smartphones moderne janë kryesisht kompjutera xhepi të vegjël dhe, si kompjutera të vërtetë, sistemi operativ dhe programet e drejtuar, kërkojnë mirëmbajtje dhe janë të...

PSE TË INSTALONI MESSENGER LITE

Nëse po pyesni se çfarë është Messenger Lite, sot do të ju a shpjegoj! Me rreth 1.3 milion përdorues aktiv në muaj Facebook Messenger, së bashku me WhatsApp, janë platformat e mesazheve më të përdorura në botë....

SI ME SHPEJTU SMARTPHONE E TABLET ANDROID

Ju ndodh shpesh që lidhja me internet është e ngadaltë ? Shkaqet e problemit qëndrojnë më së shpeshti në aplikacione të ndryshme që zënë shumë band të internetit ose që konsumojnë shumë të dhëna. Gjëja e parë...

SI ME LIRU MEMORIE NË SMARTPHONE NGA WHATSAPP

Telefoni juaj Android vazhdon të shfaqë njoftimin se hapësira në pajisje është pothuajse e mbaruar dhe ju bën ftesë për të çliruar disa hapësirë? Ndoshta ju duket e çuditshme por kush përdor shumë Whatsapp mund të gjendet...

SI ME MBROJT WHATSAPP ME PASSWORD

Në këtë artikull do t’ju tregoj metodat për të mbrojtur WhatsApp duke e bllokuar me pasword. Do të jemi në gjendje të lëmë telefonin pa mbikëqyrje ose të tregojmë një video një mikut tonë , duke qëne...

SI ME ÇAKTIVIZU SHENJAT BLU NE WHATSAPP.

Nëse nuk doni t’i lejoni bashkëbiseduesit tuaj të dinë kur lexoni mesazhet e tyre në chat, është e thjeshtë, tani të gjitha versionet e WhatsApp përfshijnë një mundësi për të çaktivizuar kontrollin shumë të urryer blu, por,...