Category: IPHONE

SI ME SHKARKU VIDEO NGA FACEBOOK NË IPHONE

Sot pas një kërkese , do shkruaj një artikull se si mund të bëni download në Iphone-in tuaj një video nga Facebook. Nëse po kërkoni një aplikacion për të shkarkuar video nga Facebook dhe jeni duke përdorur...

APLIKACIONE PËR EKUACIONE MATEMATIKE

Nëse matematika nuk është një nga lëndët tuaja të preferuara dhe keni disa vështirësi në zgjidhjen e ekuacioneve të ndryeshme, sot do ju ndihmoj me këtë artikull. Do të rendis një seri aplikacionesh për ekuacione që mund...

si me publiku video ne youtube

SI ME PUBLIKU VIDEO NË YOUTUBE

Youtube është një kanal që nuk ka nevojë për prezantim. Lindur në vitin 2004, me kalimin e viteve është rritur jashtë proporcionit në drejtim të përdoruesve. Youtube ka lejuar këdo që të provojë të bëhet një prodhues...

SI ME VENDOS OFFLINE NE MESSENGER

Nëse nuk doni që prindërit tuaj, e dashura tuaj ose miqtë tuaj ta dinë kur jeni online në Messenger, atëherë, duhet të ndryshoni disa parametra në Facebook dhe të bëheni “të padukshëm” në sytë e kontakteve tuaja...

si me pa ndeshje futbolli ne telefon

APLIKACIONE PER NDESHJE FUTBOLLI

Nëse jeni duke kërkuar për aplikacione për të parë ndeshjet live do ju shkruaj disa zgjidhje që mund të bëjnë për ju. Para se të kalojmë në veprim , se si të shikoni ndeshje futbolli në celularin...

SI ME BA DOWNGRADE IPHONE

Çdo herë që del një version i ri iOS, shumë njerëz agjornojnë menjëherë iPhone / iPad ose iPod Touch. Zakonisht agjornimet e reja duhet të sjellin gjëra më të mira, por jo gjithmonë është kështu….. Në fakt,...

BËJ LIKE EDHE TI FAQES TONË NË
FACEBOOK. FALEMINDERIT