Category: IPHONE

SI ME PA FILMA ME IPHONE FREE

Ka disa aplikacione që ju lejojnë të shikoni filma, seri televizive dhe transmetime direkte në iPhone. Natyrisht, mos prisni që të gjeni filmat e fundit e Hollywood blockbuster, por jam i sigurt që do të gjeni një...

APLIKACIONE PËR TË KOMPAKTUAR VIDEO NE iPHONE

Keni një iPhone dhe shpesh herë ju shfaqet “nuk ka më hapësirë ​​në dispozicion” “no more space available”Doni ta dini pse ky njoftim shfaqet sa herë që regjistroni ose shkarkoni video, ose aplikacione të ndyshme. Kamera e...

SI ME BLLOKU THIRRJET PA NUMËR

Jeni shpesh i shqetësuar nga thirrjet që ju vijnë nga numrat privatë? Dëshironi të bllokoni këto lloje telefonash? Thirrja mund të vijë për një shaka ose nga një person i papëlqyeshëm. Duke i bllokuar ato nuk do...

BËJ LIKE EDHE TI FAQES TONË NË
FACEBOOK. FALEMINDERIT