Category: IPHONE

SI ME Ç’AKTIVIZU ICLOUD NGA IPHONE

Nëse keni planifikuar të blini një iPhone të ri dhe Iphone-in tuaj të vjetër dëshironi ta dhuroni ose ta shitni , para dorëzimit të iPhone tuaj në duart e një të huaji, këshillohet të siguroheni që të...

SI ME RUAJT BISEDAT WHATSAPP

WhatsApp bën një kopje rezervë të të gjitha bisedave të përdoruesve në baza ditore. Bisedat mund të ruhen në nivel lokal (dmth. Në kujtesën e smartphone) ku un kam shkruar edhe një artikull Si me liru memorie...