Category: IPHONE

SI ME PASTRU CACHE iOS 11/ iOS 12

Cfarë është cache? Cache është një pjesë e kujtesës në të cilën një kompjuter (iPad, Smartphone) ruan informacionet më të përdorura në app ose në shfletusin e internetit , në mënyrë që të mund të lexohet më...

SI ME SHKARKU VIDEO NGA INSTAGRAM ME iPHONE

Duke patur parasysh se artikulli Si me shkarku video nga Instagram për Android ka patur sukses , kërkesat tuaja sot janë të dini nëse ka një aplikacion të tillë për iphone. Përgjigja është po! Në këtë artikull...

ANTIVIRUSIT MË TË MIRË PËR IPHONE FREE.

Shumë persona që kanë iPhone dhe iPad janë gjithmonë shumë të kujdesshëm për sigurinë e pajisjes tyre, dhe shpesh më shkruajn se a munden të instalojnë një antivirus ose jo, në këtë artikull do të përpiqem t’i...

PSE TË INSTALONI MESSENGER LITE

Nëse po pyesni se çfarë është Messenger Lite, sot do të ju a shpjegoj! Me rreth 1.3 milion përdorues aktiv në muaj Facebook Messenger, së bashku me WhatsApp, janë platformat e mesazheve më të përdorura në botë....

SI ME ÇAKTIVIZU SHENJAT BLU NE WHATSAPP.

Nëse nuk doni t’i lejoni bashkëbiseduesit tuaj të dinë kur lexoni mesazhet e tyre në chat, është e thjeshtë, tani të gjitha versionet e WhatsApp përfshijnë një mundësi për të çaktivizuar kontrollin shumë të urryer blu, por,...

SI ME SHKARKU MUZIKË NË IPHONE PA ITUNES

Ndryshe nga pajisjet Android, ku kopjimi i muzikës në telefonin tuaj nga kompjuteri juaj është i shpejtë dhe i lehtë, në iPhone është shumë më e vështirë për të shkarkuar ose transferuar muzikën në këtë mënyrë. Por...

SI ME GJETË FOTOT E FSHIRA NË IPHONE

Sot do ju tregoj se si të rekuperojmë fotot që kemi fshirë në iPhone.iPhone dhe iPad, tani janë kasaforta të vërteta në të cilat mbajmë skedarë të rëndësishëm. Ne qofshin fotografi, muzika ose dokumentet e ndryshme, këto...