Category: IPHONE

SI ME FIK IPHONE QË ËSHTË BLLOKUAR.

Mund të ndodh që iPhone nuk përgjigjet kërkesave të juaja , pra është i bllokuar dhe nuk fiket duke mbajtur butonin Standby /Spegni ose për shkak të ekranit që nuk na përgjigjet, ose për shkak të çelësit...

SI ME NDRRU PASWORDIN E GMAIL

Para se të shkojmë në meritat e artikullit , ja vlen të përmendim disa rregulla të rëndësishme për fjalëkalimin e postës elektronike. Duke kombinuar siç duhet këshillat e mëposhtme, ju do të merrni disa ide sigurie kundër...