Category: IPHONE

ÇFARË ËSHTË LINKEDIN

LinkedIn është një shërbim i lirë i rrjetit social të rrjetit (me shërbime opsionale të paguara), që kryesisht përdoret në zhvillimin e kontakteve profesionale (nëpërmjet publikimit dhe shpërndarjes së biografisë së dikujt) dhe në përhapjen e përmbajtjeve...

BITCOIN , C’FARE ESHTE DHE SI FUNKSIONON

Bitcoin është një monedhë virtuale dhe digjitale, e shkëmbyer nëpërmjet internetit, direkt midis dy njerëzve. Nuk i nënshtrohet asnjë kontrolli, siç është banka qendrore. Transferimi është shumë i shpejtë: maksimumi gjashtë minuta për të kaluar këto para...

SI ME SHKARIKU VIBER

Viber është një aplikacion i njohur për smartphones, tableta dhe PC që ju lejon të komunikoni me miqtë tuaj në një mënyrë të lehtë dhe të menjëhershme. Ne mund ta imagjinojmë atë si Skype dhe WhatsApp që...

SI ME PERDOR SNAPCHAT

Snapchat është një aplikacion i mesazheve të menjëhershme i fokusuar në fotografi, domethënë në fotot dhe videot e shkurtra. Snaps nuk janë publike, mund te ndahen vetëm me njerëzit e zgjedhur nga përdoruesi. Ashtu si çdo aplikacion...

SI ME GJET PASWORDIN E FACEBOOK, PA E NDRRUAR

Shtypni ikonën Settings/Impostazioni . Në ekranin që ju shfaqet në këtë pikë, shtypni Pasword e Account, pastaj aplikacionin Pasword App e siti web dhe hapni  faqen me fjalekalimin e juaj qe keni impostuar ne  Face ID, Touch...