Category: KOMPJUTER

APLIKACIONE PËR EKUACIONE MATEMATIKE

Nëse matematika nuk është një nga lëndët tuaja të preferuara dhe keni disa vështirësi në zgjidhjen e ekuacioneve të ndryeshme, sot do ju ndihmoj me këtë artikull. Do të rendis një seri aplikacionesh për ekuacione që mund...

SI ME VEPRU PËR TË FORMATUAR WINDOWS 10

Me kalimin e kohës, Windows 10 është bërë një sistem operativ aq i fortë sa nuk kërkon formatim edhe kur marrim një virus ose kur ndonjë komponent harduer papritmas ndalon së punuari. Wimdows 10 tashmë ka një...

faqe internet

SI ME HAP FAQE INTERNET , BLOG FALAS

Në këtë artikull dua të ju shpjegoj në detaje se si të krijoni një faqe interneti falas dhe dua t’ju tregoj mjetet kryesore që do t’ju lejojnë të krijoni një faqe në internet në mënyrën më të...

SI ME GJET PASWORDIN E HARRUAR HOTMAIL

Nuk të kujtohet fjalëkalimi Hotmail dhe smundesh të hapesh posten tende elektronike? Ruajtja e fjalëkalimeve në një vend të sigurt është e rëndësishme ,por shpesh ndosh që, o dikush tjetër na ka krijuar një account dhe nuk...