Category: KOMPJUTER

ÇFARË ËSHTË LINKEDIN

LinkedIn është një shërbim i lirë i rrjetit social të rrjetit (me shërbime opsionale të paguara), që kryesisht përdoret në zhvillimin e kontakteve profesionale (nëpërmjet publikimit dhe shpërndarjes së biografisë së dikujt) dhe në përhapjen e përmbajtjeve...

BITCOIN , C’FARE ESHTE DHE SI FUNKSIONON

Bitcoin është një monedhë virtuale dhe digjitale, e shkëmbyer nëpërmjet internetit, direkt midis dy njerëzve. Nuk i nënshtrohet asnjë kontrolli, siç është banka qendrore. Transferimi është shumë i shpejtë: maksimumi gjashtë minuta për të kaluar këto para...

SI ME BLE ME ALIEXPRESS

E nisur në vitin 2010, AliExpress.com është një shërbim i dyqanit në internet i përbërë nga kompani të vogla kineze që ofrojnë produkte për blerësit ndërkombëtarë online. Është në pronësi të Alibaba.  Është faqja më e vizituar...