Category: TEKNOLOGJI

SI ME BA SCREENSHOT ME SAMSUNG

Në një artikull tjeter si me ba screenshot me HUAWEI ju shpjegoj se si bëhet dhe sa e thjeshtë është për tu realizuar, kurse në këtë artikull do të ju shpjegoj se si bëhet screenshot me Samsung...

SI ME PA STATUSIN WHATSAPP PA U PARË

Përdorni një smartphone Android ose tabletë dhe dëshironi të “kuriozoni ” midis statuseve të miqve tuaj, pa lënë gjurmë të vizitës suaj? Në rreshtat që do të vijnë, do të shpjegoj se si tja bësh. Të gjithë...

ÇFARË ËSHTË LINKEDIN

LinkedIn është një shërbim i lirë i rrjetit social të rrjetit (me shërbime opsionale të paguara), që kryesisht përdoret në zhvillimin e kontakteve profesionale (nëpërmjet publikimit dhe shpërndarjes së biografisë së dikujt) dhe në përhapjen e përmbajtjeve...