Category: TEKNOLOGJI

APLIKACIONET MË TË MIRA PËR ANDROID

Smartphoni sot është një pajisje me shumë funksione të ndryshme që mund të përdoret për thirrje, për faktura , SMS, kontrollues të Facebook, navigatorë GPS, shfletues të Internetit etj etj. Sot me këtë artikull që do t’ju...

SI ME BA DOWNGRADE IPHONE

Çdo herë që del një version i ri iOS, shumë njerëz agjornojnë menjëherë iPhone / iPad ose iPod Touch. Zakonisht agjornimet e reja duhet të sjellin gjëra më të mira, por jo gjithmonë është kështu….. Në fakt,...

SI ME PA FILMA ME ANDROID FREE

Kinemaja është pasioni juaj më i madh? Ose nuk doni të humbisni një episod të serive televizive të preferuara? Kjo do të thotë që në Smartphone-in tuaj nuk duhet te mungojë një aplikacion për filma në streaming...

SI ME PA FILMA ME IPHONE FREE

Ka disa aplikacione që ju lejojnë të shikoni filma, seri televizive dhe transmetime direkte në iPhone. Natyrisht, mos prisni që të gjeni filmat e fundit e Hollywood blockbuster, por jam i sigurt që do të gjeni një...