Category: TEKNOLOGJI

SI ME RREGJISTRU THIRRJE E VIDEO NË WHATSAPP

Për të regjistruar audio e thirrjeve me Whatsapp në Android, është e nevojshme të instaloni një aplikacion që quhet Cube Call Recorder ACR më popullore për këtë funksion të veçantë, dhe me mbi 5 milionë instalime aktive...

APLIKACIONE PËR TË KOMPAKTUAR VIDEO NE iPHONE

Keni një iPhone dhe shpesh herë ju shfaqet “nuk ka më hapësirë ​​në dispozicion” “no more space available”Doni ta dini pse ky njoftim shfaqet sa herë që regjistroni ose shkarkoni video, ose aplikacione të ndyshme. Kamera e...

SI ME BLLOKU THIRRJET PA NUMËR

Jeni shpesh i shqetësuar nga thirrjet që ju vijnë nga numrat privatë? Dëshironi të bllokoni këto lloje telefonash? Thirrja mund të vijë për një shaka ose nga një person i papëlqyeshëm. Duke i bllokuar ato nuk do...