Category: TEKNOLOGJI

SI ME GJET PASWORDIN E HARRUAR HOTMAIL

Nuk të kujtohet fjalëkalimi Hotmail dhe smundesh të hapesh posten tende elektronike? Ruajtja e fjalëkalimeve në një vend të sigurt është e rëndësishme ,por shpesh ndosh që, o dikush tjetër na ka krijuar një account dhe nuk...

SI ME GJET MESAZHET E FSHIRA NE VIBER

Si aplikacioni WhatsApp edhe Viber gjithashtu është një nga aplikacionet e mesazheve më popullor për pëduruesit të Android dhe iOS. Kështu që, humbja e mesazheve të Viber gjithashtu sjell shumë vështirësi tek përdoruesit.Ke fshirë ose të kan...

SI ME Ç’AKTIVIZU ICLOUD NGA IPHONE

Nëse keni planifikuar të blini një iPhone të ri dhe Iphone-in tuaj të vjetër dëshironi ta dhuroni ose ta shitni , para dorëzimit të iPhone tuaj në duart e një të huaji, këshillohet të siguroheni që të...

SI ME GJET PASSWORDIN E HARRUAR GMAIL.

Ekzistojnë tri metoda të ndryeshme për të gjetur fjalëkalimin e harruar të Gmail-it. Kur të krijoni një llogari Gmail, mund të caktoni tre mundësi të ndryshme të rimëkëmbjes së fjalëkalimeve: Lexo: Si me kriju një account të...

SI ME KRIJU NJË ACCOUNT TË RI GOOGLE

Një nga pyetjet më të shpeshta që më shkruani është :Kam harruar fjalëkalimin password e emailit ose të icloud etj, si mund t’ja bëj ? Sot do të shohim bashkë si mund të krijojmë nje llogari të...

SI ME RUAJT BISEDAT WHATSAPP

WhatsApp bën një kopje rezervë të të gjitha bisedave të përdoruesve në baza ditore. Bisedat mund të ruhen në nivel lokal (dmth. Në kujtesën e smartphone) ku un kam shkruar edhe një artikull Si me liru memorie...

SI ME SPIUNU BISEDAT WHATSAPP

Spiunimi në WhatsApp pa lejen e pronarit të tij është një shkelje e privatësisë dhe në shtete të ndryshme ështe e ndjekur penalisht.! Ky artikull është shkruar vetëm për qëllime informative dhe nuk marr përgjegjësi për përdorimin...