IVANTEKNIKU

SI ME BA SCREENSHOT ME SAMSUNG

Në një artikull tjeter si me ba screenshot me HUAWEI ju shpjegoj se si bëhet dhe sa e thjeshtë është për tu realizuar, kurse në këtë artikull do të ju shpjegoj se si bëhet screenshot me Samsung...

SI ME PA STATUSIN WHATSAPP PA U PARË

Përdorni një smartphone Android ose tabletë dhe dëshironi të “kuriozoni ” midis statuseve të miqve tuaj, pa lënë gjurmë të vizitës suaj? Në rreshtat që do të vijnë, do të shpjegoj se si tja bësh. Të gjithë...