IVANTEKNIKU

SI ME BLE ME ALIEXPRESS

E nisur në vitin 2010, AliExpress.com është një shërbim i dyqanit në internet i përbërë nga kompani të vogla kineze që ofrojnë produkte për blerësit ndërkombëtarë online. Është në pronësi të Alibaba.  Është faqja më e vizituar...

SI ME MODIFIKU FOTO ONLINE FALAS

Doni të modifikoni ose të përsosni  fotot e juaja , të fëmive , ose te familjes  ose edhe foto profesionale,  por në komputerin e juaj nuk gjeni një program te tillë? Ska problem , ju shpjegoj un...

SI ME GJET PASWORDIN E FACEBOOK, PA E NDRRUAR

Shtypni ikonën Settings/Impostazioni . Në ekranin që ju shfaqet në këtë pikë, shtypni Pasword e Account, pastaj aplikacionin Pasword App e siti web dhe hapni  faqen me fjalekalimin e juaj qe keni impostuar ne  Face ID, Touch...

BËJ LIKE EDHE TI FAQES TONË NË
FACEBOOK. FALEMINDERIT