IVANTEKNIKU

si me pa ndeshje futbolli ne telefon

APLIKACIONE PER NDESHJE FUTBOLLI

Nëse jeni duke kërkuar për aplikacione për të parë ndeshjet live do ju shkruaj disa zgjidhje që mund të bëjnë për ju. Para se të kalojmë në veprim , se si të shikoni ndeshje futbolli në celularin...

faqe internet

SI ME HAP FAQE INTERNET , BLOG FALAS

Në këtë artikull dua të ju shpjegoj në detaje se si të krijoni një faqe interneti falas dhe dua t’ju tregoj mjetet kryesore që do t’ju lejojnë të krijoni një faqe në internet në mënyrën më të...

APLIKACIONET MË TË MIRA PËR ANDROID

Smartphoni sot është një pajisje me shumë funksione të ndryshme që mund të përdoret për thirrje, për faktura , SMS, kontrollues të Facebook, navigatorë GPS, shfletues të Internetit etj etj. Sot me këtë artikull që do t’ju...

SI ME BA DOWNGRADE IPHONE

Çdo herë që del një version i ri iOS, shumë njerëz agjornojnë menjëherë iPhone / iPad ose iPod Touch. Zakonisht agjornimet e reja duhet të sjellin gjëra më të mira, por jo gjithmonë është kështu….. Në fakt,...

SI ME PA FILMA ME ANDROID FREE

Kinemaja është pasioni juaj më i madh? Ose nuk doni të humbisni një episod të serive televizive të preferuara? Kjo do të thotë që në Smartphone-in tuaj nuk duhet te mungojë një aplikacion për filma në streaming...

SI ME PA FILMA ME IPHONE FREE

Ka disa aplikacione që ju lejojnë të shikoni filma, seri televizive dhe transmetime direkte në iPhone. Natyrisht, mos prisni që të gjeni filmat e fundit e Hollywood blockbuster, por jam i sigurt që do të gjeni një...