IVANTEKNIKU

SI ME PA FILMA ME IPHONE FREE

Ka disa aplikacione që ju lejojnë të shikoni filma, seri televizive dhe transmetime direkte në iPhone. Natyrisht, mos prisni që të gjeni filmat e fundit e Hollywood blockbuster, por jam i sigurt që do të gjeni një...

SI ME VU MUZIKË NË INSTASTORY

Instagram Music është një nga veçoritë më të fundit të përfshira në rrjetin social te Instagram. Në fakt, kjo ju lejon të regjistroni videot me muzikë në sfond në një mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë, nëpërmjet...

SI ME RREGJISTRU THIRRJE E VIDEO NË WHATSAPP

Për të regjistruar audio e thirrjeve me Whatsapp në Android, është e nevojshme të instaloni një aplikacion që quhet Cube Call Recorder ACR më popullore për këtë funksion të veçantë, dhe me mbi 5 milionë instalime aktive...

APLIKACIONE PËR TË KOMPAKTUAR VIDEO NE iPHONE

Keni një iPhone dhe shpesh herë ju shfaqet “nuk ka më hapësirë ​​në dispozicion” “no more space available”Doni ta dini pse ky njoftim shfaqet sa herë që regjistroni ose shkarkoni video, ose aplikacione të ndyshme. Kamera e...

BËJ LIKE EDHE TI FAQES TONË NË
FACEBOOK. FALEMINDERIT