IVANTEKNIKU

SI ME GJET PASSWORDIN E HARRUAR GMAIL.

Ekzistojnë tri metoda të ndryeshme për të gjetur fjalëkalimin e harruar të Gmail-it. Kur të krijoni një llogari Gmail, mund të caktoni tre mundësi të ndryshme të rimëkëmbjes së fjalëkalimeve: Lexo: Si me kriju një account të...

SI ME KRIJU NJË ACCOUNT TË RI GOOGLE

Një nga pyetjet më të shpeshta që më shkruani është :Kam harruar fjalëkalimin password e emailit ose të icloud etj, si mund t’ja bëj ? Sot do të shohim bashkë si mund të krijojmë nje llogari të...

SI ME RUAJT BISEDAT WHATSAPP

WhatsApp bën një kopje rezervë të të gjitha bisedave të përdoruesve në baza ditore. Bisedat mund të ruhen në nivel lokal (dmth. Në kujtesën e smartphone) ku un kam shkruar edhe një artikull Si me liru memorie...

SI ME SPIUNU BISEDAT WHATSAPP

Spiunimi në WhatsApp pa lejen e pronarit të tij është një shkelje e privatësisë dhe në shtete të ndryshme ështe e ndjekur penalisht.! Ky artikull është shkruar vetëm për qëllime informative dhe nuk marr përgjegjësi për përdorimin...

SI ME BA RESET SAMSUNG GALAXY

Kur smartphone, në këtë rast një Samsung Galaxy nuk punon siç duhet, edhe nëse nuk ndizet fare ose është shumë i ngadalë ose ose dëshironi të shisni Smartphone-in tuaj të vjetër por nuk dini të fshini të...

SI ME PASTRU CACHE iOS 11/ iOS 12

Cfarë është cache? Cache është një pjesë e kujtesës në të cilën një kompjuter (iPad, Smartphone) ruan informacionet më të përdorura në app ose në shfletusin e internetit , në mënyrë që të mund të lexohet më...

SI ME SHKARKU VIDEO NGA INSTAGRAM ME iPHONE

Duke patur parasysh se artikulli Si me shkarku video nga Instagram për Android ka patur sukses , kërkesat tuaja sot janë të dini nëse ka një aplikacion të tillë për iphone. Përgjigja është po! Në këtë artikull...