Tagged: android

APLIKACIONE PËR TË KOMPAKTUAR VIDEO ANDROID

Videot dhe fotot janë ndër fajtorët kryesorë për mbarimin e hapësirës të memories në smartphone.E mira do ishte të kujtoheni që të bëni një kopje rezervë dhe t’i transferoni ato në kompjuterin tuaj.Por më shpesh preferoni t’i...

TV BOX ANDROID SI FUNKSIONON

Në një artikull të kaluar kam shkruar se Si me lidhe telefonin tuaj me televizor , ndërsa sot do ju flas për Android Tv Box. Duhet ta mendoni TV Box si një kompjuter në miniaturë, i cili...

SI ME AKTIVIZU PLAYSTORE KUR NUK FUNKSIONON

Nëse Play Store nuk hapet, është një problem serioz, sepse është e pamundur të shkarkoni aplikacione në telefonin tuaj Android. Në rreshtat e mëposhtme do të shikojmë të gjitha operacionet e ndryshme dhe të mundshme që është...