BITCOIN , C’FARE ESHTE DHE SI FUNKSIONON

Bitcoin është një monedhë virtuale dhe digjitale, e shkëmbyer nëpërmjet internetit, direkt midis dy njerëzve. Nuk i nënshtrohet asnjë kontrolli, siç është banka qendrore. Transferimi është shumë i shpejtë: maksimumi gjashtë minuta për të kaluar këto para...