APLIKACIONET PËR TË NJOHUR MUZIKË DHE KËNGË TË NDRYSHME.

Sa herë na ndosh të dëgjojmë një këngë në radio ose në televizion ose në një video në internet dhe pysim veten: “Çfarë këngë e bukur, cili do të jete titulli? Nëse është kështu, atëherë me siguri...