Tagged: whatsapp

SI ME RREGJISTRU THIRRJE E VIDEO NË WHATSAPP

Për të regjistruar audio e thirrjeve me Whatsapp në Android, është e nevojshme të instaloni një aplikacion që quhet Cube Call Recorder ACR më popullore për këtë funksion të veçantë, dhe me mbi 5 milionë instalime aktive...

SI ME SPIUNU BISEDAT WHATSAPP

Spiunimi në WhatsApp pa lejen e pronarit të tij është një shkelje e privatësisë dhe në shtete të ndryshme ështe e ndjekur penalisht.! Ky artikull është shkruar vetëm për qëllime informative dhe nuk marr përgjegjësi për përdorimin...

SI ME LIRU MEMORIE NË SMARTPHONE NGA WHATSAPP

Telefoni juaj Android vazhdon të shfaqë njoftimin se hapësira në pajisje është pothuajse e mbaruar dhe ju bën ftesë për të çliruar disa hapësirë? Ndoshta ju duket e çuditshme por kush përdor shumë Whatsapp mund të gjendet...

SI ME MBROJT WHATSAPP ME PASSWORD

Në këtë artikull do t’ju tregoj metodat për të mbrojtur WhatsApp duke e bllokuar me pasword. Do të jemi në gjendje të lëmë telefonin pa mbikëqyrje ose të tregojmë një video një mikut tonë , duke qëne...